Abena vill sprida budskapet och information kring deras unika produkt Dry Pad

 

Varför väljer ni att medverka på Hjälpmedelsriksdagen 2023?
Genom att medverka under Hjälpmedelsriksdagen vill vi sprida budskapet och information kring våra unika produkt Dry Pad. Under de presentationer som vi hittills genomfört, har vi har fått mycket positiv respons från både personal och användare inom äldreboenden och dylikt.
Med Hjälpmedelsriksdagen vill vi nu nå bredare och fler målgrupper, då vi ser en stor nytta med produkten för alla människor oavsett förutsättningar. Det blir ett ypperligt tillfälle för fysiska möten där vi kan träffas och prata mer om produkten.

 

Vilka tjänster/produkter erbjuder ni?
Förutom Dry Pad producerar vi tvättlappar, haklappar, och skyddslakan, detta i vår egen fabrik i Kisa, Östergötland. Produkterna produceras under noggrant kontrollerade förhållanden och med väl utvalda råvaror från hållbara källor.
Med vårt varumärke garanteras du svenska produkter av högsta kvalitet, hög service samt säkra leveranser över hela Sverige.

 

Händer det något spännande i er utställarplats?
Åsa Söderlind, produktens idégivare kommer vara på plats och berätta mer kring bakgrunden och historien kring produkten, detta tillsammans med säljare från företaget som har jobbat med produkten och med Åsa under många år. Gratis prover av Dry Pad kommer att delas ut!

 

Vilka utmaningar ser ni att era kunder står inför och hur underlättar ni för dem?
Dry Pad är till för kroppens alla veck och absorberar fukt snabbt och effektivt. Produkten fungerar förebyggande eftersom den minskar risken för hudsvamp, rodnader och irritation orsakat på grund av fukt.
Vi ser en utmaning i att sprida vårt budskap och produkten för den breda massan, då den kan användas av alla som har problem med fuktbildning på olika ställen på kroppen, inte bara patienter under vård.
Vi ser också en utmaning i att få personer att förstå produkten och att den ska användas förebyggande, istället för att behandla rodnad och irritation med andra produkter när det redan är försent.